Ovim se uvjetima definiraju naručivanje, plaćanje, dostava i reklamacije proizvoda. Web shop usluga je usluga koja omogućuje korisnicima kupnju proizvoda i usluga. Korisnik je svaka pravna ili fizička osoba koja se koristi uslugom web shopa. Korisnik je potpuno poslovno sposobna pravna ili fizička osoba. Isporučitelj proizvoda je INTPRO d.o.o.  Korištenje usluge web shopa dostupno je isključivo punoljetnim i potpuno poslovno sposobnim osobama što isti potvrđuju korištenjem usluge Web shopa.

Zaprimanje narudžbe

Zaprimamo narudžbe putem mail-a (prosljeđujemo ponudu po izabranom buketu ili poklonu), online narudžbom (popunjavanje formulara web shopa, automatizirano zaprimate ponudu po kojoj možete izvršiti uplatu) ili telefonski.

Naručivanje proizvoda online metodom, moguće je 24h na dan, 7 dana u tjednu. Narudžbe se obrađuju radnim danima Ponedjeljak – Petak od 09.00 – 17.00 h

Dostava poklon buketa

Naručeni poklon buket isporučujemo na traženu adresu po želji naručitelja (kupca). Nakon izvršene uplate poklona sa naše stranice, obvezujemo se da ćemo poklon buket dostaviti već unutar 24 sata od ponedjeljka do petka ukoliko smo zaprimili uplatu unutar radnog vremena. Narudžbu je moguće izvršiti mjesec dana ranije od traženog termina za dostavu. Ukoliko primatelj poklon buketa nije kod kuće, tada ostavljamo cvijeće drugome ukućanu. Ukoliko baš nikoga nema kod kuće, tada kontaktiramo naručitelja oko dogovora. Ljubazno Vas molimo da se potrudite saznati u koje će vrijeme primatelj/ica biti kod kuće.

Dostava je izvršena:

1. Primatelj/ica zaprimi poklon buket

2. Ukućanin zaprimi poklon buket

3. Nema nikoga kod kuće, kontaktiramo naručitelja i ostavljamo poslikani buket ispred vrata

4. Primatelj/ica odbija zaprimiti poklon buket

5. Netočni podaci za dostavu

Cvijeće dostavljamo radnim danom od 09 – 17h. (Narudžbe se obrađuju od 9-15h)

Cijena dostave:

Dostava je uračunata u cijeni cvijeća prikazanog na web shop-u za područje :

Zagreb –  zapad (do Jankomira), Istok (do Dubrave), Sjever (Podsljemenska zona), Jug (do Buzina) .

Za sve ostale gradove, dostava se naplaćuje 25kn i cijena dostave će biti prikazana kod plaćanja.

Split – Dostava je uračunata u cijeni cvijeća prikazanog na web shop-u za područje cijeloga Splita i bližu okolicu Splita( za dalje šaljemo ponudu)

Reklamacije

Ugovor stupa na snagu i obvezuje od trenutka kada korisnik prihvati ponudu sa web shopa (www.dostavacvijeca-poklona.com) na jedan od slijedećih načina:

·       – odabirom plaćanja i dovršenjem narudžbe kao ne registrirani korisnik. Da bi sačuvali sigurnost naših kupaca, odlučili smo se da na našem web shopu NE postoji registracija i tada u bazi podataka nije zabilježen Vaš email             kao i ostali podaci. 

        – Povodom sklapanja ugovora, korisniku će biti dostavljeni: potvrda o sklopljenom ugovoru, odnosno predugovorna obavijest iz članka 57. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014), ovi Uvjeti te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid ugovora s obrascem za jednostrani raskid ugovora iz članka 61. st. 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.

Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga.    

Pravo na reklamaciju stječe se ukoliko:

  • 1. Poklon ne odgovara standardima kvalitete
  • 2. Poklon ima veća oštećenja (transport)
  • 3. Poklon nije dostavljen u dogovoreno vrijeme

Reklamacije na isporučeni poklon će se uvažiti ukoliko je dojavljeno u roku 12 sati nakon izvršene dostave. Obvezujemo se da ćemo na svaku reklamaciju odgovoriti unutar 48h i probati rješiti problem u obostranu korist. Nakon što vidimo da imate pravo na povrat izvršiti ćemo ga odmah ! Prije svega trudimo se na najbolji način prezentirati svim zahtjevima naših korisnika, te razinom kvalitete naših usluga zadržati povjerenje dosadašnjih i steći naklonost novih kupaca.

Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, mora obavijestiti INTPRO d.o.o.  svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i poslati poštom (INTPRO d.o.o., Letovanićka 26, 10000 Zagreb), ili elektroničkom poštom na info@dostavacvijeca.com, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Obrazac izjave:

1. Ime, prezime i adresa Kupca: __________________________

2. Prima: INTPRO d.o.o. Letovanička 26, 10000 Zagreb

3. Ja _____________, ovime izjavljujem da jednostrano raskidam ugovor o prodaji sljedećeg proizvoda _______________, naručenog / primljenog dana _________________________

Datum: _____

Ako korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada INTPRO d.o.o. zaprimi korisnikovu odluku o jednostranom raskidu ugovora. 

Korisnik nije dužan vratiti robu (cvijeće) tvrtki INTPRO d.o.o. jer se radi o kvarljivoj robi i više je nije moguće koristiti. 

Zaštita podataka

INTPRO d.o.o. obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. INTPRO d.o.o., se obvezuje da neće koristiti podatke u marketinške svrhe.
 

Proizvodi

Bukete izrađujemo od svježeg cvijeća. Nije moguće izraditi identičan primjerak kao na slici jer je svaki buket unikatan. Specifikacija i vrijednost buketa ostaje ista, raspored slaganja cvijeća može odstupati. Ovisno o veleprodajnoj raspoloživosti cvijeća, moguće su izmjene u istoj vrijednosti cvijeća (sezonsko cvijeće).

Plaćanje

  1. Virmanski – (općom uplatnicom ili Internet bankarstvom). Svi potrebni podaci za uplatu šalju se putem mail-a.

 Plaćate li virmanski, nakon kreiranja Vaše narudžbe prema obrascu za fizičke ili pravne osobe biti će kreirana narudžba po kojoj možete izvršiti plaćanje. Vaša narudžba je zaprimljena i smatra se važećom, nakon što nam pošaljete potvrdu o uplati putem mail-a (broj reference). Nakon evidentirane uplate obavijestiti ćemo Vas e-mailom o potvrdi narudžbe. Ukoliko unutar 48 sati nije evidentirana Vaša uplata, smatrati ćemo da ste odustali od narudžbe. 

   2. Kreditnom karticom na Web shopu  –TRENUTNO NIJE U FUNKCIJI !!!

diners
american
mastercard
mastercard

Pri plaćanju na našoj web trgovini  koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava  potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis  platnih  podataka  osiguran je SSL  transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja  propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi  – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica.  Pri plaćanju karticama uvrštenim u  3-D Secure program Vaša  banka uz valjanost same kartice dodatno  potvrđuje  i  Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava.  Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay !

3. Uplatom preko PayPala. Sustav će Vas automatski preusmjeriti na Vaš PayPal i trebate se ulogirati sa Vašim podacima. Proces naplate je u potpunosti siguran !

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biti će izvršena u Hrvatskim kunama. Iznos za koji teretimo Vašu kreditnu karticu dobiva se kroz konverziju cijene u iz valute u kojoj radite narudžbu u kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke. Kod terećenja Vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u Vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost manje razlike u odnosu na cijenu navedenu na našoj web stranici.

Autorska prava

Zabranjeno objavljivanje, kopiranje, povezivanje, distribucija, komercijalno iskorištavanje preuzetog materijala bez odobrenja. Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte.

INTPRO d.o.o.
Letovanička 26
10000 Zagreb, HR
OIB: 77302063968
IBAN:  HR6223400091110700038 (kod Privredne banke)SWIFT CODE: PBZGHR2XCijene na Web Shopu-u izražene su sa PDV-om. Valuta je Hrvatska kuna (HRK).

Nazovite nas:

Tel; 01 / 5804 – 561                                                             

Mob: +385996000055

Pišite nam:

info@dostavacvijeca.com

Back to Top